Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

март 2019
П В С T П С С
« Дек    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Огласна табла

ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ СПОРТ И ЗДРАВЈЕ ВО II-СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 

СООПШТЕНИЕ

 

ЗА РЕДОВНИТЕ СТУДЕНТИ ОД I ГОДИНА ОД  ПЕДАГОШКИОТ  ФАКУЛТЕТ ЗА НАСТАВАТА ПО

ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ СПОРТ И ЗДРАВЈЕ ВО II-СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 

Наставата ќе отпочне да се реализира од 19.02.2018 во спортската сала на Машинскиот факултет по следниот распоред: 

  Насока Ден Час Наставен јазик Пол
1 ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ПОНЕДЕЛНИК    8,00-9,00 МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК Машки
2 ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА ПОНЕДЕЛНИК 13,00-14,00 АЛБАНСКИ ЈАЗИК Женски
3 ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ПОНЕДЕЛНИК 14,00-15,00 АЛБАНСКИ ЈАЗИК Машки
4 ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА ЧЕТВРТОК    9,00-10,00 МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК Машки
5 ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ЧЕТВРТОК 13,00-14,00 МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК Женски
6 ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА ЧЕТВРТОК 14,00-15,00 МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК Женски
7 ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА ПЕТОК    8,00-9,00 АЛБАНСКИ ЈАЗИК Машки
8 ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ПЕТОК 11,00-12,00 АЛБАНСКИ ЈАЗИК Женски

      

Наставата ќе се реализира во спортската сала на Машинскиот факултет

Сите студенти се должни да носат соодветна спортска опрема за реализација на програмата по физичко образование спорт и здравје и истите да дојдат 10 минути пред започнување на часот.

Контакт е-маил:

cacinovacevska@yahoo.com

                                                                                                                             Одговорен професор,

                                                                                                                                                  Проф. д-р Славица Новачевска с.р.                    

 

СООПШТЕНИЕ

ЗА РЕДОВНИТЕ СТУДЕНТИ ОД I ГОДИНА ОД  ПЕДАГОШКИОТ  ФАКУЛТЕТ ЗА НАСТАВАТА ПО

ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ СПОРТ И ЗДРАВЈЕ ВО II-СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 

Наставата ќе отпочне да се реализира од 19.02.2018 во спортската сала на Машинскиот факултет по следниот распоред:

 

  • ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА (ПОНЕДЕЛНИК од 8,00-9,00)МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК- Машки
  • ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА (ПОНЕДЕЛНИК од 13,00-14,00) АЛБАНСКИ ЈАЗИК-Женски
  • ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА(ПОНЕДЕЛНИК од 14,00-15,00) – АЛБАНСКИ ЈАЗИК- Машки
  • ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА (ЧЕТВРТОК од 9,00-10,00)МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК- Машки
  • ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА(ЧЕТВРТОК од 13,00-14,00) – МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК-Женски
  • ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА (ЧЕТВРТОК од 14,00-15,00) МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК-Женски
  • ПРЕДУЧИЛИШНА НАСТАВА (ПЕТОК од 8,00-9,00) АЛБАНСКИ ЈАЗИК- Машки
  • ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА(ПЕТОК од 11,00-12,00) – АЛБАНСКИ ЈАЗИК-Женски

Напомена,

Сите студенти се должни да носат соодветна спортска опрема за реализација на програмата по физичко образование спорт и здравје и истите да дојдат 10 минути пред започнување на часот.

Контакт е-маил:

cacinovacevska@yahoo.com

                                                                                                                            Одговорен професор,

                                                                                                                                                  Проф. д-р Славица Новачевска с.р.  

Испитна сесија 2019
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________