Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јануари 2019
П В С T П С С
« Дек    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Огласна табла

Промена на термини во тековната испитна сесија

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

Се известуваат сите студенти од сите групи (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-р Сузана Никодиновска-Банчотовска дека сите испити закажани на 15.1.2018 г. се презакажуваат на 30.1.2018 г. во истите временски термини и во истите простории.


Се известуваат сите студенти од сите групи и од сите студиски програми (редовни, вонредни, од проектот 40/45) дека испитите кај проф. д-р Марјан Малцев ќе се одржат во следните термини:

  1. Основи на физичко образование и Основи на физичко воспитание на 27.1.2018 г. во 11.00 часот во АМФ.
  2.  Методика на физичко образование, Методика на физичко воспитание, Физичко образование со методика и Физичко воспитание со методика на 29.1.2018 г. во 15.00 часот во АМФ

Се известуваат сите студенти од групата Библиотекарство (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои ги полагаат предметите Македонски јазик и Лексикографија и енциклопедистика кај проф. д-р Елизабета Бандиловска дека испитите закажани на 31.1.2018 г. се презакажуваат на 27.1.2018 г. во 14.00 часот во просторија бр. 115.


Се известуваат студентите (редовни и вонредни, група Предучилишно воспитание) кои студираат по студиската програма 2013-2014 дека испитот по предметот Музичко воспитание со методика кај проф. д-р Владо Талевски ќе се одржи на 12.1.2018 г. во 11.00 часот во просторија бр. 8, а кај проф. д-р Аида Ислам на 19.1.2018 г. во 11.00 часот во просторија бр. 5.


Се известуваат студентите од проектот 30/35 кои студираат по студиската програма 2013-2014, група Предучилишно воспитание, дека испитот по предметот Музичко воспитание со методика кај проф. д-р Владо Талевски ќе се одржи на 12.1.2018 г. во 16.00 часот во просторија бр. 8, а кај проф. д-р Аида Ислам на 19.1.2018 г. во 11.00 часот во просторија бр. 5.

 

раководителка на Институтот за предучилишно воспитание

проф. д-р Елизабета Бандиловска

 

 

Испитна сесија 2019
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________