Прв циклус студии
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

октомври 2018
П В С T П С С
« Сеп    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Огласна табла

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТОТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО ИЗБРАЛЕ ПРЕДМЕТОТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ОД ЛИСТАТА НА УКИМ, ДЕКА НА ДЕН 21.10.2017 ГОДИНА (САБОТА), ВО ГОЛЕМИОТ АМФИТЕАТАР, ЌЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ ПРЕДАВАЊА И ТОА:

  • ОД 10 ДО 13 ЧАСОТ, ПРЕДАВАЊА ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ НА АЛБАНСКИ НАСТАВЕН ЈАЗИК (ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА И ПРЕДУЧИЛИШНО ВОСПИТАНИЕ), И
  • ОД 13.15 ДО 16.15 ЧАСОТ, ПРЕДАВАЊА ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ НА МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ НАСТАВЕН ЈАЗИК (ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА,И ПРЕДУЧИЛИШНО ВОСПИТАНИЕ, КАКО И ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ НА СТУДИСКАТА ГРУПА БИБЛИОТЕКАРСТВО КАДЕ АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК Е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ПРЕДМЕТ).

РАКОВОДИТЕЛИ НА ИНСТИТУТИ

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________