Информатори


————————————————-


————————————————–


Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
мај 2018
П В С T П С С
« Апр    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Огласна табла

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ВО ТРЕТОТ УПИСЕН РОК 2017/18г

ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ
 „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ, ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК 2017/2018 ГОДИНА ИМА  СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА СЛЕДНИВЕ СТУДИСКИТЕ ПРОГРАМИ И НАСТАВНИ ЈАЗИЦИ:

ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА

 

Редовни во државна квота Редовни со кофинансирање  

Вонредни

За наставници во паралелки на македонски јазик

 

/ 15 /
За наставници во паралелки на албански јазик

 

/ / 3
За наставници во паралелки на турски јазик

 

7 10 5
 

ПРЕДУЧИЛИШНО ВОСПИТАНИЕ

Редовни во државна квота Редовни со кофинансирање  

Вонредни

За воспитувачи во групи на македонски јазик

 

14 20 4
За воспитувачи во групи на албански јазик

 

/ 11 6
За воспитувачи во групи на турски јазик

 

20 10 5
 

БИБЛИОТЕКАРСТВО

Редовни во државна квота Редовни со кофинансирање Вонредни
Библиотекарство

 

27 20 18

Скопје, 11.9.2017

                                                                            Конкурсна комисија

 

Корисни линкови

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________