УПИСИ 2018/19
Информатори


————————————————-


————————————————–


август 2018
П В С T П С С
« Јун    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Огласна табла

ОДЛОЖУВАЊЕ НА ИСПИТИ, СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2017

****СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА,

КАЈ ДОЦ. Д-Р БУРХАН АХМЕТИ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ НА 3.10.2017 ГОДИНА, СО ПОЧЕТОК ВО 10.00 ЧАСОТ

ВО ПРОСТОРИЈА 222.

 

 

ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК
ДОЦ. Д-Р БУРХАН АХМЕТИ

 

****СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА,

КАЈ ПРОФ. Д-Р БОБАН ПЕТРОВСКИ И КАЈ

ПРОФ. Д-Р БОРЧЕ ИЛИЕВСКИ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ НА 19.10.2017 ГОДИНА, СО ПОЧЕТОК ВО 12.00 ЧАСОТ

ВО ПРОСТОРИЈА 215.

 

ОД ПРЕДМЕТНИТЕ НАСТАВНИЦИ

 

***СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА,

КАЈ ПРОФ. Д-Р АРЈАН СКУКА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ НА 15.09.2017 ГОДИНА, СО ПОЧЕТОК ВО 12.00 ЧАСОТ ВО ПРОСТОРИЈА 216.

 

 

ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК
ПРОФ. Д-Р АРЈАН СКУКА

 

Корисни линкови

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________