Информатори


————————————————-


————————————————–


Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
мај 2018
П В С T П С С
« Апр    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Огласна табла

КОНКУРС за запишување студенти на трет циклус – докторски студии во академската 2017/2018 година

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ распишува

К О Н К У Р С

за запишување студенти на трет циклус – докторски студии
во академската 2017/2018 година

 

За студирање на Педагошки факултет „Св. Климент  Охридски“  во Скопје на студиската програма:
Образование за наставници (за примарно образование)
Слободни се 30 места (10 на македонски, 10 на албански и 10 на турски наставен јазик).

 

 

Научно подрачје на општествени науки

 

 

Студиска програма/организатор

 

Број на слободни места

Износ на трошоците за студирање во евра
Образование за наставници (за примарно образование)

 

Педагошки факултет

„Св. Климент Охридски“

 

Вкупно слободни места                            30

 

( 10 на македонски, 10 на албански и 10 на турски наставен јазик)

5.000

Обајавениот конкутс на УКИМ превзенете го ТУКА

Корисни линкови

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________