Информатори


————————————————-


————————————————–


Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
јуни 2018
П В С T П С С
« Мај    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

Резултати од успехот од средно образование ВТОР УПИСЕН РОК 2017

Р.Бр. ИД Студ.Програма Кофинансирање Редослед на ст. пр. Успех Матура/Стручни пр. *Вкупно еден родител Вкупно
1 57750 ОА 2013 Да ОА 2013 44,655 27,239   71,895
2 58704 ПА 2013 Да ПА 2013 29,142 8,800   37,943
3 58702 ПА 2013 Да ПА 2013 32,200 14,991   47,191
4 58578 ПА 2013 Да ПА 2013 28,258 15,919   44,177
5 58306 ПА 2013 Да ПА 2013 32,903 25,932   58,835
6 58601 ПА 2013 Да ПА 2013 29,806 24,020   53,826
7 58664 ПА 2013 Да ПА 2013 50,847 20,690   71,537
8 58581 ПА 2013 Да ПА 2013 37,811 20,018   57,829
9 58189 ПА 2013 Да ПА 2013 29,419 25,989   55,408
10 58642 Б 2013 Да Б 2013 43,928 18,814   62,743
11 58577 ОА 2013 Да ОА 2013 40,451 26,770   67,222
12 58242 ПМ 2013 Не ПМ 2013 47,172 22,052   69,224
13 57826 ПМ 2013 Не ПМ 2013 37,469 17,131   54,600
14 58556 ПА 2013 Да ПА 2013 34,819 17,240   52,060
15 57887 Б 2013 Да Б 2013 40,500 18,806   59,306
16 58380 ОМ 2013 Да ОМ 2013 33,442 14,400   47,843
17 58348 ПМ 2013 Да ПМ 2013 51,931 28,887   80,818
18 58629 ПА 2013 Да ПА 2013 34,258 22,054   56,312
19 57976 ПМ 2013 Да ПМ 2013 50,068 26,080   76,149
20 58267 ОМ 2013 Да ОМ 2013 36,872 14,400   51,273
21 58017 ОМ 2013 Не ОМ 2013 38,526 16,800   55,326
22 58287 ПА 2013 Да ПА 2013 24,720 11,572   36,292
23 58665 ОТ 2013 Да ОТ 2013 31,777 18,000   49,778
24 58416 ОТ 2013 Да ОТ 2013 57,052 35,959   93,012
25 57953 ПМ 2013 Да ПМ 2013 55,148 29,000   84,149
26 58297 ПМ 2013 Не ПМ 2013 32,680 23,000   55,681
27 58498 ОА 2013 Да ОА 2013 56,372 40,000   96,372
28 58458 ПА 2013 Да ПА 2013 29,704 17,131   46,836
29 58628 ПА 2013 Да ПА 2013 40,653 12,000   52,653
30 58011 ОМ 2013 Не ОМ 2013 47,789 16,613   64,402
31 58499 ПТ 2013 Да ПТ 2013 29,142 18,000   47,143
32 58365 ОМ 2013 Да ОМ 2013 34,137 27,380   61,517
33 57898 ОМ 2013 Не ОМ 2013 55,157 18,760   73,917
34 58211 ПА 2013 Не ПА 2013 31,250 11,000   42,250
35 57902 ОМ 2013 Да ОМ 2013 43,448 25,372   68,820
36 58533 ПА 2013 Да ПА 2013 30,000 21,944   51,944
37 57744 ПА 2013 Да ПА 2013 45,483 27,390   72,873
38 58014 ПА 2013 Да ПА 2013 31,354 15,463   46,818
39 58548 ОМ 2013 Да ОМ 2013 58,947 39,192   98,139
40 58586 Б 2013 Да Б 2013 51,120 29,288   80,408
41 58024 ПМ 2013 Не ПМ 2013 43,153 23,000   66,154
42 58209 ОМ 2013 Да ОМ 2013 32,896 24,729   57,626
43 57935 ПА 2013 Да ПА 2013 28,695 19,000   47,696
44 58699 ПА 2013 Да ПА 2013 25,714 12,000   37,714
45 58687 ОМ 2013 Да ОМ 2013 36,266 9,600   45,867
46 58713 ОМ 2013 Да ОМ 2013 33,096 27,994   61,091
47 57966 ОА 2013 Да ОА 2013 40,258 25,976   66,235
48 58531 ПА 2013 Да ПА 2013 29,419 22,482   51,902
49 57906 ОМ 2013 Да ОМ 2013 53,793 34,346   88,139
50 58542 ОА 2013 Да ОА 2013 55,278 30,310   85,588
51 57890 ОМ 2013 Да ОМ 2013 50,482 26,707   77,190
52 58530 ОТ 2013 Да ОТ 2013 38,903 23,498   62,401
53 58109 ОТ 2013 Да ОТ 2013 53,311 31,646   84,957
54 58234 ПА 2013 Да ПА 2013 34,645 31,832   66,478
55 58678 ПА 2013 Да ПА 2013 43,333 25,104   68,437
56 58571 ПА 2013 Да ПА 2013 32,516 24,442   56,959
57 58599 ПА 2013 Да ПА 2013 32,852 19,852   52,704
58 58723 ОТ 2013 Да ОТ 2013 24,510 16,000   40,511
59 57924 ОМ 2013 Не ОМ 2013 36,590 24,933   61,523
60 58308 ОМ 2013 Да ОМ 2013 53,400 25,616   79,016
61 58181 ОТ 2013 Да ОТ 2013 54,387 31,971   86,358
62 57796 ПА 2013 Да ПА 2013 55,924 25,885   81,810
63 58483 ПА 2013 Да ПА 2013 36,000 23,516   59,516
64 58516 ОМ 2013 Да ОМ 2013 38,857 27,000   65,857
65 58579 ПМ 2013 Да ПМ 2013 38,068 22,348   60,417

 

 

*Вкупно поени еден родител – важи само за кандидати чие родителско право го врши само еден родител

 

*Колоната “КОФИНАНСИРАЊЕ“ се однесува на Вашата согласност за рангирање во приватна квота, доколку не сте рангирани во државна квота.

 

Скопје,

6.9.2017

 

Корисни линкови

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________