Информатори


————————————————-


————————————————–


Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
јуни 2018
П В С T П С С
« Мај    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2017/2018

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2017/2018 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ  „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2017/2018 ГОДИНА ИМА  СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА СЛЕДНИВЕ СТУДИСКИТЕ ПРОГРАМИ И НАСТАВНИ ЈАЗИЦИ:

 

ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА

 

Редовни во државна квота Редовни со кофинансирање  

Вонредни

За наставници во паралелки на македонски јазик

 

10 20 /
За наставници во паралелки на албански јазик

 

/ 2 4
За наставници во паралелки на турски јазик

 

13 10 5
 

ПРЕДУЧИЛИШНО ВОСПИТАНИЕ

Редовни во државна квота Редовни со кофинансирање  

Вонредни

За воспитувачи во групи на македонски јазик

 

20 20 6
За воспитувачи во групи на албански јазик

 

12 20 9
За воспитувачи во групи на турски јазик

 

20 10 5
 

БИБЛИОТЕКАРСТВО

Редовни во државна квота Редовни со кофинансирање Вонредни
Библиотекарство

 

28 20 18

 

 

Скопје, 31.08.2017

                                                                  Претседател на Конкурсна комисија

за запишување студенти

Проф. д-р Весна Макашевска

Корисни линкови

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________