Информатори


————————————————-


————————————————–


Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
февруари 2018
П В С T П С С
« Јан    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
Огласна табла

ДОБИТНИЦИ НА СТИПЕНДИИ ОД КАНДИДАТИТЕ УПИСИ 2017/18

ВО РАМКИТЕ НА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИ“ – СКОПЈЕ, НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ  „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ, ДОБИТНИЦИ НА СТИПЕНДИИ ОД КАНДИДАТИТЕ СО ЗАВРШЕНА ДРЖАВНА МАТУРА-РЕДОВНИ СТУДЕНТИ, СОГЛАСНО ПОСТИГНАТИОТ УСПЕХ СЕ:

РЕД.БР ИД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ПОЕНИ
51905 Анѓела Цикарска 94,299
53292 Билјана Давиткова 94,250
52758 Хамиде Полику 93,457
51523 Премтиме Ајро 92,351
54648 Зехра Таири 91,010
55695 Арзу Мустафа 90,973
56795 Меуљане Хамити 90,874
55689 Билге Ќахил 89,157
54745 Сораја Дурмиши 88,857
57425 Магдалена Мирчевска 88,831

СТИПЕНДИЈАТА ЈА ПОКРИВА ШКОЛАРИНАТА ЗА СТУДИРАЊЕ ЗА АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА. 

 

 

Скопје, 31.8.2017

                                            Од Конкурсната комисија за упис

                                                                                                проф. д-р Весна Макашевска-претседател

                                                                                               проф. д-р Аида Ислам-член

проф. д-р Љуљзим Адеми-член

Корисни линкови

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________