Прв циклус студии
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

септември 2018
П В С T П С С
« Авг    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Огласна табла

СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ ЗА ПРВ ЦИКЛУС 5.6.2017

ПОЧИТУВАНИ,
ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ,
НА ДЕН 5.6.2017 ГОДИНА, (ПОНЕДЕЛНИК) ВО 10.00 ЧАСОТ,
ОРГАНИЗИРА СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ ЗА ПРВ ЦИКЛУС НА СТУДИИ ВО ГОЛЕМИОТ АМФИТЕАТАР.
 
ВЕ МОЛИМЕ СО ВАШЕТО ПРИСУСТВО ДА ЈА ЗБОГАТИМЕ СВЕЧЕНОСТА.
 
Список на дипломирани студенти
Име Средно име Презиме Бр.дипл.
1 Цветанка Љубе Младеновска 8686
2 Мимоза Горан Стефановска 8656
3 Игор Марјан Здравковски 8672
4 Емилија Пецо Петреска 8696
5 Марина Љубомир Петреска 8658
6 Даниела Петар Христовска 8648
7 Александра Перо Ѓорѓиевска 8649
8 Јулијана Бранко Ѓорѓиевска 8644
9 Леиља Џелал Ќахили 8627
10 Анкица Драгољуб Пауновска 8669
11 Рената Васил Белчева 8679
12 Ирена Јован Василевска 8676
13 Вилоета Перо Велкоска 8663
14 Ивона Пецо Новеска 8642
15 Билјана Бранко Димитријоска 8629
16 Божанка Трпе Петковска 8693
17 Билјана Атанас Бурчевска 8692
18 Мерлина Миле Николовска 8688
19 Соња Зоран Максимовска 8675
20 Ангелина Анто Цветановска 8633
21 Ирена Славчо Стојчевска 8632
22 Елизабета Славчо Стојковска 8625
23 Снеже Митко Симоновска 8687
24 Катерина Благоја Мицкоска 8699
25 Ивана Зоран Митевска 8654
26 Сања Павле Додева 8653
27 Александра Љупчо Стојмановска 8650
28 Валентина Веле Ангелеска 8645
29 Горан Илија Ѓорѓијевски 8624
30 Сунчица Жика Китановска 8670
31 Билјана Радомир Димулкова 8680
32 Ирена Иван Ќетковиќ 8662
33 Верица Зоран Дачевска 8641
34 Стефан Франц Џон-Кочевски 8690
35 Магдалена Кирчо Мирковска 8697
36 Тасин Наиљ Емрулаи 8622
37 Фљорие Ќани Реџепи 8628
38 Ферајте Ќазим Љатифи 8623
39 Рита Исмет Зејнулахи 8636
40 Таибе Феми Хајдари 8635
41 Назифе Евзи Емрулаи 8685
42 Шенаси Ѓулбехар Касамовски 8647
43 Орхан Фелек Беадиновски 8673
44 Мирије Муарем Ејупи 8671
45 Фатиме Ружди Сељами 8659
46 Мерван Метула Бајрамовски 8694
47 Јасир Рушит Османи 8695
48 Амит Љатиф Саити 8698
49 Арјета Зиди Салији 8643
50 Аљбина Исмаилаки Ологу 8637
51 Нуртен Феим Џафер 8652
52 Мерсије Шабан Али 8668
53 Ресуљ Иљази Јусуф 8678
54 Ајфер Џезаир Емровска 8677
55 Ниметрула Фелек Бејадиновски 8666
56 Адељина Џељал Сељмани 8665
57 Зељије Зуди Беќири 8660
58 Ќефаете Нејази Муареми 8651
59 Беса Аднан Ајредини 8646
60 Зерафет Шахин Хиесни 8640
61 Насер Меџаит Ќазими 8639
62 Ширете Љуљзим Нухија 8638
63 Агрон Сулејман Сакипи 8631
64 Џејљане Неат Бекири 8630
65 Љуљеза Исмаил Исмаили 8691
66 Лиф Сулеман Рамадани 8454
67 Еолора Адем Алими 8700
68 Сами Ашим Идриз 8568
69 Рејхане Алим Јашаровска 8634
70 Елдина Абдула Лимај 8626
71 Аделина Садик Алија 8655
72 Шерифе Нуредин Исмаили 8664
73 Беќир Мурат Бислимовски 8661
74 Ремзие Реџеп Ибрахими 8460
75 Шчипе Меѓит Тачи 8486
76 Сунај Ќемал Муртези 8462
77 Јлдз Шабан Емини 8683
78 Есатка Ќемаил Михтароска 8674
79 Анка Лазар Христовска 6378
80 Илза Максут Деари 4853
81 Магдалена Борка Зиморкоска 7134
82 Даниела Стојан Ѓорѓиевска 6200
83 Ајтен Авдула Имери 5022

______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________