Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

март 2018
П В С T П С С
« Фев   Апр »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Огласна табла

Monthly Archives: март 2018

Презакажување на предавањата за скратена настава кај проф. д-р Марјан Малцев

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите од проектот 30/35 дека се презакажуваат предавањата за скратена настава кај проф. д-р Марјан Малцев кои наместо на 31.3.2018 г. ќе се одржат на 21.4.2018 г. во просторија бр. 6 во следниве временски термини:

1. Физичко… Continue reading

По повод патрониот празник на нашиот Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје на 23 мај 2018 г. ќе го организира Вториот поетски студентски фестивал „На крилата на зборот“.

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ! 

По повод патрониот празник на нашиот Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје на 23 мај 2018 г. ќе го организира Вториот поетски студентски фестивал „На крилата на зборот“.

Право… Continue reading

Измени на термините предавања и вежби кај проф. д-р Татјана Котева-Мојсовска

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат редовните студенти кои ги избрале предметите Педагошка комуникација и Комуникологија кај проф. д-р Татјана Котева-Мојсовска дека предавањата и вежбите ќе бидат во петок во просторија бр. 116 во следниве термини:

Комуникологија: 9:00-12:45

Педагошка комуникација: 13:00-16:45 

 … Continue reading

Наслови на прифатени магистерски трудови Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје

До
Универзитетот
„Св. Кирил и Методиј“

Бр.09-306/1
22.3.2018год.

 

ПРЕДМЕТ: Доставување на наслови на прифатени магистерски трудови Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје

Ве молиме да го објавите во Билтенот на Универизтетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Прегледот… Continue reading

Распоред за скратената настава за летн семестар 2017/18 год.

Почитувани,

Во прилог следува распоредот за скратената настава за летниот семестар во учебната 2017-2018 година.
Со почит,
раководители на Институтите

SKRATENA NASTAVA-BIBLIOTEKARSTVO-LETEN SEMESTAR 2017-2018

SKRATENA NASTAVA-ODDELENSKA-ALBANSKI LETEN 2017-2018

SKRATENA NASTAVA-ODDELENSKA-MAKEDONSKI I TURSKI-LETEN SEMESTAR 2017-2018

SKRATENA NASTAVA-PREDUCILISNO-ALBANSKI LETEN 2017-2018

SKRATENA NASTAVA-PREDUCILISNO-MAKEDONSKI I TURSKI-LETEN SEMESTAR 2017-2018

РАСПОРЕД ЗА ПЕДАГОШКИ СТАЖ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2017/18 година

РАСПОРЕД ЗА ПЕДАГОШКИ СТАЖ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2017/18 година
ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА (македонски јазик)РЕДОВНИ СТУДЕНТИ
ООУ„ВЛАДО ТАСЕВСКИ“

 

Група Р.б. С Т У Д Е Н Т: Педагошкиот стаж ќе се се реализира секоја СРЕДА,

почнувајќи од 15.3. до… Continue reading

Педагошки стаж во летен семестар 2017/18 и стар систем

СООПШТЕНИЕ
за педагошкиот стаж во летниот семестар
на учебната 2017/2018 година, за студентите запишани
на овој Факултет во учебната 2010/2011, 2011/2012 и 2012/2013 година 

 

  1. Се утврдува дека педагошкиот стаж во летниот семестар од учебната 2017/2018 година, за редовните,… Continue reading
Испитна сесија 2019
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________