Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

септември 2017
П В С T П С С
« Авг   Окт »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Огласна табла

Monthly Archives: септември 2017

КОНКУРС за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на студиските програми на УКИМ во академската 2017/2018 г

Почитувани!

Конкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии Образование на наставници ( за примарното образование ) може да го превземете ТУКА

 

 

Финални ранг листи ТРЕТ УПИСЕН РОК 2017/18

18- Библиотекарство – Вонредни

18-Одделенска настава – албански – Вонредни

18-Одделенска настава – албански – Нерангирани

18-Одделенска настава – македонски – Специјални услови

18-Предучилишно воспитание – албански – Вонредни

18-Предучилишно воспитание – албански – Приватна квота

18-Предучилишно воспитание – македонски… Continue reading

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ВО ТРЕТОТ УПИСЕН РОК 2017/18г

ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ
 „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ, ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК 2017/2018 ГОДИНА ИМА  СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА СЛЕДНИВЕ СТУДИСКИТЕ ПРОГРАМИ И НАСТАВНИ ЈАЗИЦИ:

ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА

 

Редовни… Continue reading

ОДЛОЖУВАЊЕ НА ИСПИТИ, СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2017

****СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА,

КАЈ ДОЦ. Д-Р БУРХАН АХМЕТИ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ НА 3.10.2017 ГОДИНА, СО ПОЧЕТОК ВО 10.00 ЧАСОТ

ВО ПРОСТОРИЈА 222.

 

 

ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК
ДОЦ. Д-Р БУРХАН АХМЕТИ

 

****СЕ… Continue reading

ИСПИТИТЕ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ ПРОФ. Д-Р ТЕУТА ШАБАНИ

 ИЗВЕСТУВАЊЕ 

 

ЗА КОМИСИСКО ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ ПРОФ. Д-Р ТЕУТА ШАБАНИ

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА СИТЕ ИСПИТИ КАЈ ПРОФ. Д-Р ТЕУТА ШАБАНИ, КОМИСИСКИ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ НА 20.09.2017 ГОДИНА, СО ПОЧЕТОК ВО 11:00 ЧАСОТ, ВО… Continue reading

ФИНАЛНИ РАНГ ЛИСТИ ВТОР УПИСЕН РОК

18- Библиотекарство – Државна квота

18- Библиотекарство – Специјални услови

18-Одделенска настава – албански – Вонредни

18-Одделенска настава – албански – Нерангирани

18-Одделенска настава – албански – Приватна квота

18-Одделенска настава – македонски – Државна квота

18-Одделенска настава – македонски… Continue reading

ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА- ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА ЗА СТЕКНУВАЊЕ НА ПЕДАГОШКО-ПСИХОЛОШКА И МЕТОДСКА ПОДГОТОВКА – ПЕДАГОШКА ДОКВАЛИФИКАЦИЈА- ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА           2017-2018 ГОДИНА, ЌЕ СЕ ВРШИ… Continue reading

КОНКУРС за запишување студенти на трет циклус – докторски студии во академската 2017/2018 година

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ распишува

К О Н К У Р С

за запишување студенти на трет циклус – докторски студии
во академската 2017/2018 година

 

За студирање на Педагошки факултет „Св. Климент  Охридски“  во Скопје на… Continue reading

ПРОДОЛЖЕНО ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ИМААТ ЗАВРШЕНО ВИСОКО

ПРОДОЛЖЕНО ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ КОИ ИМААТ ЗАВРШЕНО ВИСОКО ИЛИ ВИШО ОБРАЗОВАНИЕ НА СРОДНИ ФАКУЛТЕТИ И ВИШИ ШКОЛИ 

    РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ИМААТ ЗАВРШЕНО ВИСОКО ИЛИ ВИШО ОБРАЗОВАНИЕ НА СРОДНИ ФАКУЛТЕТИ И ВИШИ ШКОЛИ, НАДВОР… Continue reading

Испитна сесија 2019
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________