Информатори


————————————————-


————————————————–


Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
август 2017
П В С T П С С
« Јул   Сеп »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Огласна табла

Monthly Archives: август 2017

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2017/2018

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЛОБОДНИ МЕСТА ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2017/2018 ГОДИНА НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ  „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ

НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2017… Continue reading

ДОБИТНИЦИ НА СТИПЕНДИИ ОД КАНДИДАТИТЕ УПИСИ 2017/18

ВО РАМКИТЕ НА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИ“ – СКОПЈЕ, НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ  „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ, ДОБИТНИЦИ НА СТИПЕНДИИ ОД КАНДИДАТИТЕ СО ЗАВРШЕНА ДРЖАВНА МАТУРА-РЕДОВНИ СТУДЕНТИ, СОГЛАСНО… Continue reading

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ИСПИТИТЕ КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛИТ ИБРАИМИ

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ИСПИТИТЕ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА, ПО ПРЕДМЕТИТЕ МАТЕМАТИКА 1 И МАТЕМАТИКА 2

ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ НА АЛБАНСКИ НАСТАВЕН ЈАЗИК-ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛИТ ИБРАИМИ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРАА НА 6.09.2017 ГОДИНА, СО… Continue reading

ФИНАЛНИ РАНГ ЛИСТИ ЗА ПРИЕМ НА КАНДИДАТИ ПРВ УПИСЕН РОК 2017/18

ПОЧИТУВАНИ!!!
ВО ПРИЛОГ, ОФИЦИЈАНИ РАНГ ЛИСТИ ЗА ПРИЕМ НА КАНДИДАТИ, ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ 2017/18

18- Библиотекарство – Вонредни

18- Библиотекарство – Државна квота

18- Библиотекарство – Специјални услови

18-Одделенска настава – албански – Вонредни

18-Одделенска настава – албански – Државна… Continue reading

Се известуваат сите студенти кои полагаат кај проф. д-р Мариета Петрова

Се известуваат сите студенти од сите групи (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои го полагаат предметот Акциони истражувања во воспитно-образовната работа кај проф. д-р Мариета Петрова дека испитот закажан на 29.8.2017 г. се презакажува на 6.9.2017 г. во истиот временски… Continue reading

Се известуваат сите студенти кои полагаат кај проф. д-р Марјан Малцев

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

Се известуваат сите студенти од сите групи и од сите студиски програми (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-р Марјан Малцев дека сите испити закажани на 12.9.2017 г. и на 13.9.2017 г. се презакажуваат на… Continue reading

КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ
објавува 

КОНКУРС
ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+
АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАДАР
за летниот семестар во академската 2017/2018 година

 Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+… Continue reading

Резултати од успехот од средно образование ПРВ УПИСЕН РОК 2017/18

Р.Бр. ИД Студ.Програма Кофинансирање Редослед на ст. пр. Успех Матура/Стручни пр. *Вкупно еден родител Вкупно
1 54631 ОА 2013 Не ОА 2013 54,113 20,964   75,078
2 56169 ОА 2013 Да ОА 2013 30,000 21,778   51,778
3 55828 ОА… Continue reading

УПИС на студенти со претходно завршено високо образование

ИНФОРМАЦИЈА
за реализација на Конкурсот за запишување студенти на прв циклус студии во учебната 2017/2018 год. на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје,  на насоките:

Одделенска настава, Предучилишно воспитание и Библиотекарство

Се соопштува дека на Педагошкиот факултет „Св.Климент… Continue reading

Септемвриска испитна сесија за ВТОР ЦИКЛУС студии

Ги известуваме студентите од втор циклус студии дека пријавувањето на испитите во септемвриската испитна сесија ќе се реализира електронски од 4.9.2017 г. до 8.9.2017 г., а испитите ќе се изведат од 11.9.2017 г. до 15.9.2017 г. во термин договорен со… Continue reading

Корисни линкови

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________