Студ. парламент
Докторски студии
Доквалификација

_________________________

јануари 2020
П В С Ч П С Н
« Дек    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Огласна табла

Некатегоризирано

РАСПОРЕД ЗА ИСПИТНА СЕСИЈА-ЈАНУАРИ 2016 ГОДИНА

 

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-(star EKTS)

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-ALBANSKI-PROEKT 45-STUDISKA PROGRAMA 2010-2011

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-ALBANSKI-PROEKT 45-STUDISKA PROGRAMA 2013-2014

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-ALBANSKI-STUDISKA PROGRAMA 2010-2011

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-ALBANSKI-STUDISKA PROGRAMA 2013-2014

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-BIBLIOTEKARSTVO

JANUARSKA ISPITNA SESIJA 2016-BIBLIOTEKARSTVO-NOVA… Continue reading

Конкурс за доделување награда за најдобар студент

Педагошкиот факултет „ Св. Климент Охридски“ во Скопје распишува

 

КОНКУРС
ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР СТУДЕНТ

Услови за конкурирање:

  1. Прв пат запишан како редовен студент на IV г., на студии
  2. Потребни документи:

Конкурс за најдобар ЕСЕЈ

 

КОНКУРС 

          Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ повеќе години наназад презема активности со кои го чествува свечениот ден „Св. Климент Охридски“ како наш Патронен празник. Во рамките на овие активности… Continue reading

Соопштение за доделување на ДИПЛОМИ

На 30 октомври 2015 година, со почеток во 10 часот во Амфитеатарот на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ ќе се доделат дипломи на завршените студенти по следниот список:

Рб. Име, татково име Презиме број дипл.
1 Реџепи Ејуп… Continue reading

Соопштение Педагошки стаж 2015/16

 ПЕДАГОШКИ СТАЖ
ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2015/2016 

ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ

1. Студентите кои го обновија статусот студент и ги продолжија студиите на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ – Скопје, како студенти на соодветната четиригодишна студиска програма од… Continue reading

Распоред на скратена настава, ВОНРЕДНИ студенти и ПРОЕКТ 30/35

РАСПОРЕД НА СКРАТЕНА НАСТАВА ЗА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИ КОИ СТУДИРААТ ПО ПРОЕКТ 30/35, 40/45 ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБАНАТА 2015-2016 ГОДИНА

 

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA- ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – ODDELENSKA-MAKEDONSKI 2015-2016

SKRATENA NASTAVA – PREDUCILISNO-ALBANSKI 2015-2016

SKRATENA… Continue reading

ОДЛУКА за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16

ОДЛУКА

за утврдување на начинот и условите за запишување на учебната 2015/16
за студентите од Одлуката бр. 02-377/6 од 23,04,2015г.
Истата превземете ја
ТУКА (Одлулка за утврдување начин и ус. за студирање по извршено обн.статус)

УПИСИ 2019/20
Септември сесија19
______________________

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________