Информатори


————————————————-


————————————————–


Настани
  • No Events
Категории
  • Без категории
февруари 2018
П В С T П С С
« Јан    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
Огласна табла

Некатегоризирано

ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ СПОРТ И ЗДРАВЈЕ ВО II-СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 

СООПШТЕНИЕ

 

ЗА РЕДОВНИТЕ СТУДЕНТИ ОД I ГОДИНА ОД  ПЕДАГОШКИОТ  ФАКУЛТЕТ ЗА НАСТАВАТА ПО

ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ СПОРТ И ЗДРАВЈЕ ВО II-СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 

Наставата ќе отпочне да се реализира од 19.02.2018 во… Continue reading

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАВАТА ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР

ИНФОРМАЦИЈА 

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ НА ПЕДАГОШКИОТ ФАКУЛТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – СКОПЈЕ ДЕКА НАСТАВАТА ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР, ВО УЧЕБНАТА 2017-2018 ГОДИНА СПОРЕД УНИВЕРЗИТЕТСКИОТ КАЛЕНДАР ВЕЌЕ ЗАПОЧНА НА 5.2.2018 ГОДИНА.

ЗА ТАА ЦЕЛ E ПОТРЕБНО СТУДЕНТИТЕ ДА СЕ… Continue reading

Резултати од Тест 1 и Тест 2 – Инклузивно образование

СТУДЕНТИТЕ КОИ ИМААТ НАЗНАЧЕНО „ДОПОЛНИТЕЛНО“ ДА СЕ ЈАВАТ НА 6.2.2018год. ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ФИЛОЗОВСКИОТ ФАКУЛТЕТ

Резултати од Тест 1 и Тест 2 – Инклузивно образование  IO

ред бр. бр. индекс редов-ност сем. презен-тација Т1 Т2 вкупно

бодови

оценка
1.… Continue reading

ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ И УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2017/18

СООПШТЕНИЕ

За ЗАВЕРКА на зимски и УПИС на летен СЕМЕСТАР
ВО УЧЕБНАТА 2017-2018 ГОДИНА

Се известуваат студентите дека уписот на летен семестар во учебната 2017/2018 год. ке започне од 08.02.2018 год. и ќе… Continue reading

Конкурс за Педагошка доквалификација-летен семестар 2017-2018

Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје, во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, согласно добиеното Решение за акредитација, како и Решението за утврдување на висината на трошоците, донесени од Министерот за образование и наука, распишува

 … Continue reading

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТИТЕ КАЈ ПРОФ. Д-Р Тања Котева-Мојсовска

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

 

Се известуваат сите студенти од сите групи и од сите студиски програми (редовни, вонредни, од проектот 40/45) кои полагаат кај проф. д-р Тања Котева-Мојсовска дека испитите закажани на 26.1.2018 г. се презакажуваат на 27.1.2018 г. во следниве… Continue reading

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТИТЕ КАЈ ПРОФ. Д-Р АДНАН ЌАХИЛ

СООПШТЕНИЕ

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА СЕ ВРШИ ПРОМЕНА НА ТЕРМИНИТЕ ЗА ИСПИТИ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЈАНУАРИ 2018 ГОДИНА, КАЈ ПРОФ. Д-Р АДНАН ЌАХИЛ И ТОА:

  • ИСПИТОТ „ОСНОВИ НА ПРИРОДАТА“ (ЗА МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ НАСТАВЕН ЈАЗИК) ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА НА… Continue reading

Промена на термин за испитите религиски системи и мултикултурно образование

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ НА (МАКЕДОНСКИ И ТУРСКИ ЈАЗИК), ДЕКА ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЈАНУАРИ 2018 ГОДИНА, СЕ ВРШИ ПРОМЕНА НА ТЕРМИНИТЕ ЗА ИСПИТИ ПО ПРЕДМЕТИТЕ:

РЕЛИГИСКИ СИСТЕМИ

И МУЛТИКУЛТУРНО ОБРАЗОВАНИЕ.

 

ИМЕНО, ИСПИТИТЕ ЗАКАЖАНИ ЗА 13.1.2018 ГОДИНА,… Continue reading

Корисни линкови

_______________________

_______________________ _______________________

________________________

________________________

________________________

________________________

________________________